Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Ciucă, reacție după ce reforma pensiilor speciale a trecut de Senat: 'Ne vom îndeplini toate obiectivele pentru atragerea de bani europeni'

nicolae ciuca

Parlamentul României a adoptat miercuri reforma pensiilor speciale, esențială pentru stabilizarea unui sistem de pensii echitabil și sustenabil pe termen lung, transmite liderul PNL, Nicolae Ciucă.

„Parlamentul României a adoptat astăzi reforma pensiilor speciale, esențială pentru stabilizarea unui sistem de pensii echitabil și sustenabil pe termen lung. Partidul Național Liberal și-a asumat această reformă și a susținut-o constant și necondiționat, dovadă stau voturile noastre în favoarea acestui proiect, atât în Camera Deputaților, cât și în Senat. Ne-am asumat prin PNRR legea votată astăzi în Parlament și am spus mereu că vom urma calea responsabilă și ne vom îndeplini toate obiectivele pentru atragerea de bani europeni”, scrie pe Facebook Nicolae Ciucă.

El apreciază că „fiecare român merită o pensie decentă, dar acestea trebuie așezate într-un sistem echilibrat, corect și sustenabil pentru întreaga societate”.

„Le mulțumesc tuturor colegilor din Parlament care au înțeles necesitatea unei astfel de reforme și responsabilitatea pe care o avem față de români”, încheie Ciucă.

La ora transmiterii știrii, proiectul de lege urmează să primească votul Camerei Deputaților, după votul din Senat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.