Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Ciucă s-a întâlnit cu afaceriștii revoltați de OUG-ul lui Ciolacu: Concordia și IMM-urile au dat semnalul clar

Facebook
Nicolae Ciuca PNL

Mediul de afaceri dorește un cadru fiscal predictibil și echilibrat, spune fostul premier Nicolae Ciucă, după o întâlnire cu reprezentanții Confederației Patronale ”Concordia” și ai Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România.

Ciucă a avut, miercuri, o întâlnire cu reprezentanții Confederației Patronale ”Concordia” și ai Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR).

„Dialogul cu mediul de afaceri este obligatoriu înainte de a susține orice fel de modificări fiscale. Doar în acest mod putem ști punctul de vedere al companiilor care generează venituri bugetare, pentru a determina ce măsuri se pot lua în perioada următoare fără a afecta climatul investițional și locurile de muncă din mediul privat”, spune fostul premier.

Potrivit acestuia, în discuția de miercuri s-a confirmat un punct de vedere la care PNL ține foarte mult: mediul de afaceri trebuie să rămână cel puțin la fel de puternic pentru a reprezenta în continuare motorul dezvoltării României: „De asemenea, nu ne dorim să afectăm, în niciun fel, veniturile sau puterea de cumpărare ale românilor și nici capacitatea companiilor de a-și desfășura activitatea în bune condiții și a face noi investiții. Așa cum ne-au spus astăzi și partenerii de dialog, mediul de afaceri dorește un cadru fiscal predictibil și echilibrat, care să asigure stabilitatea necesară depășirii unor perioade de criză și să ofere premise pentru o creștere economică susținută. Este, de altfel, și viziunea Partidului Național Liberal și obiectivul pe care îl are în vedere în toate negocierile din această perioadă”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.