Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Ciucă s-a întâlnit cu vicepreşedintele pentru Europa Centrală şi de Est al Lockheed Martin ca să discute despre înzestrarea Armatei

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Nicolae Ciucă

Ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, s-a întalnit, marţi, la sediul MApN, cu Dennis Göge, noul vicepreşedinte pentru Europa Centrală şi de Est al companiei Lockheed Martin, pentru a discuta despre stadiul programelor de înzestrare a Armatei, anunță news.ro.

Potrivit MApN, au fost abordate subiecte referitoare la stadiul implementării programelor de înzestrare aflate în derulare cu această companie, precum şi cele aflate în etapa de operare şi suport precum avionul multirol F-16, sistemele sol-aer PATRIOT, lansatorul multiplu de rachete cu bătaie mare - HIMARS, radarele de mare distanţă sau radare pentru supraveghere la înălţimi mici şi medii.

Citește și: Tătaru: ‘Vom avea două săptămâni dificile. Suntem într-un moment pandemic, de creștere progresivă a numărului de cazuri’

”Ministrul Ciucă a subliniat importanţa cooperării dintre compania Lockheed Martin şi operatorii din industria de apărare din România, în vederea asigurării securităţii aprovizionării şi a transferului de tehnologie pentru mentenanţa şi producerea echipamentelor militare în ţara noastră. De asemenea, a evidenţiat potenţialul pe care România îl are în domenii-cheie pentru dezvoltarea noilor echipamente militare precum tehnologia informaţiei şi a punctat disponibilitatea MApN de a sprijini programe comune de cercetare şi dezvoltare în domeniul tehnologiilor militare de înaltă performanţă”, a transmis MApN.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.