Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Ciucă și-l ia consilier și pe Gică Popescu și se stabilește un nou record

Gică Popescu

Gică Popescu a bătut recorduri în fotbal, iar acum bate unele în politică. Ajuns consilier de premier în ianuarie 2018, când Mihai Tudose, de la PSD, l-a luat ca să grăbească lucrările pentru Euro 2020, fostul căpitan al Naționalei și al Barcelonei a schimbat premierii de la Palatul Victoria și a rămas pe funcție. Acum, Nicolae Ciucă i-a făcut oferta de a-i fi consilier, iar olteanul din Calafat a acceptat.

„VOI CONTINUA DIN POZIȚIA DE CONSILIER AL PRIMULUI MINISTRU

Am avut astăzi onoarea și plăcerea de a discuta mai bine de o jumătate de oră cu domnul prim-ministru Nicolae Ciucă. Am convenit să-mi continui munca în cadrul guvernului din calitatea de consilier al dumnealui pe problemele sportului. Și, din păcate sunt atâtea!

L-am simțit implicat și dedicat, ca orice militar, și cred că după ce îi voi prezenta un plan de acțiune vom realiza lucruri bune pentru sportul românesc.”, e anunțul făcut de Gică Popescu.

Viorica Dăncilă, Ludovic Orban și Florin Cîțu sunt ceilalți premieri pe care ”Baciul” i-a consiliat pe probleme sportive. Acum, în mandatul lui Ciucă, Popescu este la al cincilea premier, fiind prima personalitate din România care reușește performanța de a fi consilier personal al premierului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.