Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Ciucă: Transformarea profundă a societății nu se face pe bucăți, ci prin responsabilitatea fiecăruia. Mesajul PNL pentru 2024 va fi simplu

PNL
Nicolae Ciuca

Nicolae Ciucă: Transformarea profundă a societății nu se face pe bucăți, ci prin responsabilitatea fiecăruia. Mesajul PNL pentru 2024 va fi simplu și va pleca din viața fiecăruia de zi cu zi

“Vă pot spune după un an și șapte luni la guvernare că avem nevoie de o transformare structurală, profundă a societății. Nu funcționează pe bucăți, segmente. Pentru că dinamica dezvoltării este atât de mare încât abordarea trebuie să fie cât mai complexă. Avem nevoie să ne promovăm valorile noastre. Nu le-aș zice nici liberale, nici conservatoare. Valorile românești pe care le știm cu toții și le-am învățat în familie, la școală, la biserică, credința pe care ne-o spun preoții la fiecare pildă”, a transmis președintele PNL, Nicolae Ciucă.

Liderul liberalilor a făcut apel la valorile românești, în mesajul rostit în fața organizației de femei a partidului și a insistat pe responsabilitatea fiecăruia în parte, în viața de zi cu zi, despre asumare și despre sprijinul acordat celorlalți.

“Ca atare, anul 2024 trebuie să plece cu mesajul acesta de la noi toți, dar mai ales de la dumneavoastră, doamnele și domnișoarele PNL, pentru că sunteți mai convingătoare, răbdătoare, mai perseverente, de multe ori mai tenace decât noi, bărbații. (...) Cu acest mesaj simplu am venit către dumneavoastră. Cu acest mesaj sper să vă duceți înapoi, unde vă duceți traiul de zi cu zi: să ne uităm la lucrurile simple, să le realizăm, să ne asumăm și lucruri complexe în conformitate cu dificultatea zilelor și contextului în care trăim”, a adăugat Ciucă.

În perspectiva anului electoral 2024, liberalul mizează pe puterea de mobilizare a femeilor, atât în interiorul partidului, cât și în afara acestuia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.