Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Ciucă, vești bune din economie: astăzi ne bucurăm de o creștere economică/ Video

Inquam Photos / Octav Ganea
ciuca

Premierul Nicolae Ciucă susține că măsurile economice luate de Guvern dau rezultate, asta pentru că avem o creștere economică față de perioada similară a anului trecut.

”Măsurile politice și guvernamentale au fost de fiecare dată discutate în coaliție și susținute atât de PNL, cât și de către PSD și UDMR. Toate măsurile s-au concretizat în legi și ordonanțe, iar astăzi ne bucurăm de o creștere economică. Avem 6,5% în plus față de aceeași perioadă a anului trecut. Guvernul a fost o roată motrică care a susținut activitatea tuturor celor care s-au angajat să susțină activitatea economică a România, să mențină locurile de muncă.

Economia are nevoie de predictibilitate, de stabilitate și de încredere, care se câștigă greu și se pierde foarte ușor. Am reușit să dobândim încrederea investitorilor români și a investitorilor străini, de aceea suntem încurajați să continuăm să muncim și să găsim soluții.

Guvernul României este angajat într-o abordare pro-bussines și până în acest moment am demonstrat această angajare prin susținerea investițiilor publice și private. Avem nevoie să susținem mediul de afaceri, de aceea 60% din fondurile programului ”Sprijin pentru România” este îndreptat spre acest obiectiv.”, a spus Nicolae Ciucă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.