Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Ciucă: Veteranii de război merită toate onorurile, pentru că au luptat ca România să aibă libertatea de a-şi decide viitorul

nicolae ciuca

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă declară, luni, că veteranii de război merită toate onorurile, pentru că au luptat ca România să aibă libertatea de a-şi decide viitorul şi avem datoria de a spune generaţiilor viitoare poveştile acestor eroi.

”Astăzi, de Ziua Veteranilor de Război, îi cinstim pe cei care au luptat pentru România şi suntem recunoscători pentru sacrificiul lor. Sunt eroii care ne reamintesc tuturor de costurile şi de ororile războiului, dar şi de obligaţia de a face tot posibilul pentru a-l evita”, transmite preşedintele Senatului.
Nicolae Ciucă afirmă că ”veteranii de război merită toate onorurile, pentru că au luptat ca România să aibă libertatea de a-şi decide viitorul”.
”Avem datoria de a spune generaţiilor viitoare poveştile acestor eroi. Astfel, amintirea lor va dăinui în timp, iar ideea sacrificiului pentru patrie va rămâne o valoare vie în cultura noastră”, spune Ciucă.
”Recunoştinţa noastră se îndreaptă şi către veteranii care au servit în teatrele de operaţii alături de aliaţi - în Irak, Afghanistan şi peste tot în lume, acolo unde România a făcut parte din coaliţii internaţionale şi a participat la misiuni. Datorită lor, ţara noastră este acum un partener respectat în NATO şi în lumea democratică. Dumnezeu să ocrotească România şi pe veteranii ei!”, mai arată Nicolae Ionel Ciucă, preşedintele PNL, în mesaj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.