Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Dică: 'Alibec nu este apt pentru meciul cu FC Lugano; Din lotul de 23, cinci jucători nu putem folosi'

www.gsp.ro
Nicolae Dică

Tehnicianul Nicolae Dică a declarat că Denis Alibec nu este apt pentru meciul cu FC Lugano, ultimul pentru FCSB din grupele Ligii Europa. Dică a mai spus că din 23 de jucători din lot, cinci nu pot fi folosiţi.

"Nu pot face prea multe schimbări. Din cei 23 de jucători pe care îi avem pe listă, cinci nu-i putem folosi. Patru sunt accidentaţi, iar Budescu e suspendat. Vor fi toţi jucătorii disponibili pe foaie. Alibec după meciul cu Juventus are o problemă le genunchi. A făcut un RMN şi nu poate fi apt pentru acest joc. Nu ştim dacă ne putem baza pe el nici la celelalte meciuri din 2017. Depinde şi de el cât de mult îşi doreşte să joace şi cât de repede se va reface", a declarat Nicolae Dică, conform News.ro.

După cinci meciuri disputate în grupa G a Ligii Europa, FCSB este pe primul loc, fiind deja calificată în 16-imile competiţiei.

Planici, Romario Benzar, Teixeira şi  Alibec accidentaţi şi Budescu, suspendat, sunt cei cinci jucător care vor absenta cu Lugano.

Meciul dintre FCSB şi Lugano se va disputa joi, de la ora 22.05, pe Arena Naţională, în ultima etapă a Grupei G a Ligii Europa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.