Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Dică: 'Ar fi bun Mirel acum să-l am în lot. M-ar ajuta mult'

www.gsp.ro
Nicolae Dică

Problemele din compartimentul defensiv îl fac pe Dică să îşi dorească o mutare imposibilă. Din dorinţa de a rezolva situaţia, antrenorul FCSB-ului l-ar vrea pe fostul său coleg Mirel Rădoi, actualul selecţioner al naţionalei U21, scrie Mediafax.

Dică are la dispoziţie doi fundaşi apţi, unul central şi unul dreapta. Până în pauza de iarnă este nevoit să se descurce cu ce are şi să recurgă la improvizaţii.

"Ar fi bun Mirel acum să-l am în lot. Am doar doi fundaşi valizi, unul central şi unul dreapta, atât! M-ar ajuta mult", a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

Citește și: Darren Cahill, despre cel mai tensionat moment al relaţiei cu Simona Halep: 'Simţeam că totul trece pe lângă ea, că nu mă ascultă. Nimic nu mergea'

Planic şi Benzar sunt fundaşii pe care îi are la dispoziţie Dică. Bălaşa, Momcilovic şi Stan sunt accidenţati, în timp ce Junior Morais e suspendat după eliminarea suferită în Bănie, în ultima etapă.

FCSB este pe locul 2 în Liga 1 Betano, cu 21 de puncte, la două de liderul CFR. Bucureştenii au două înfrângeri consecutive, 0-1 cu Chiajna şi 1-2 cu Craiova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.