Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Dică: Dacă Alibec îmi va spune că este pregătit să respecte ceea ce eu transmit echipei, cu cea mai mare plăcere va fi primit la echipă

www.gsp.ro
Nicolae Dică

Nicolae Dică a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că îl va primi la echipă "cu cea mai mare plăcere" pe Denis Alibec, dacă atacantul îi va spune că este pregătit să intre în grup şi să respecte ceea ce transmite tehnicianul formaţiei Steaua.

"Eu cu Alibec de la meciul cu Voluntari nu m-am văzut, i-am transmis prin antrenorul secund decizia pe care am luat-o, deci nu avea cum să mă injure. El trebuie să înţeleagă că decizia pe care am luat-o am luat-o ca el să devină un alt jucător, un alt om, am luat-o pentru el, pentru viitorul lui. Dacă el va înţelege acest lucru cu siguranţă va deveni un alt jucător. Nu am nimic cu Denis Alibec, îl admir foarte mult, dar el trebuie să înţeleagă că pentru a juca fotbal trebuie să faci sacrificii şi eu sper ca după această perioadă să se gândească foarte bine, să vadă unde a greşit şi să fie alt jucător. Dacă el îmi va spune că este pregătit să intre în acest grup, să respecte ceea ce eu transmit echipei, atunci cu cea mai mare plăcere el va fi primit la echipă. Am văzut că s-a spus că nu am vorbit cu el, că ar trebui să vorbesc cu el. Dragi oameni, am vorbit mai mult cu Denis Alibec decât am vorbit cu copilul meu. Eu m-aş bucura ca el să înţeleagă că ceea ce am făcut am făcut pentru el", a spus Dică.

El a precizat că deocamdată nu l-a iertat pe jucător şi aşteaptă să vadă cum se va comporta acesta în continuare. "Deocamdată nu pot să spun că l-am iertat, aştept reacţia lui, să văd cum se antrenează, reacţia lui în continuare, şi cândva pregătit să fie util echipei cu siguranţă el va veni la echipă pentru că nu sunt genul de om răzbunător, nu port ranchiună".

Dică a menţionat că a discutat de multe ori cu Alibec în ultimele patru luni: "În decurs de patru luni am avut foarte multe discuţii cu Denis. La meciul cu Voluntari a făcut un lucru care nu arăta respect faţă de mine şi faţă de colegii lui şi au mai fost şi altele în trecut".

Sâmbătă, finanţatorul B, Gigi Becali, a anunţat că Denis Alibec a fost scos din lot de antrenorul Nicolae Dică şi amendat cu 75.000 de euro, reprezentând 25 la sută din contractul său, pentru gesturile de la meciul cu FC Voluntari. FCSB a remizat, vinerea trecută, în deplasare, scor 0-0, cu echipa FC Voluntari, în primul meci al etapei a XIV-a a Ligii I. La oaspeţi, după ce a fost scos din joc, Denis Alibec nu s-a dus la banca de rezerve, ci a plecat direct la vestiare, după ce şi-a aruncat pe jos banderola de căpitan de echipă. El a lovit nervos cu piciorul uşa de acces la vestiare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.