Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Dică, îngrijorat după plecarea lui Florin Niţă: 'Am pierdut 30-40 la sută din forţa echipei'

www.gsp.ro
Denis Alibec Nicolae Dică FCSB

Antrenorul Stelei, Nicolae Dică, a afirmat, joi, într-o conferinţă de presă, că prin plecarea portarului Florin Niţă la Sparta Praga, echipa sa a pierdut 30-40 la sută din forţă.

Tehnicianul a precizat că în cazul în care Steaua nu va reuşi transferul unuia dintre cei doi portari pe care îi are în atenţie, va reveni la echipă Toma Niga, împrumutat la Clinceni. „Am pierdut un jucător foarte important pentru echipă şi în primul rând un caracter foarte frumos pentru că Niţă ar trebui să fie un exemplu pentru toţi fotbaliştii. Era al treilea portar şi în scurt timp a ajuns la echipa naţională şi să fie vândut de Steaua pe nişte bani frumoşi. Mă bucur pentru el, s-a dus la mai bine. Era un jucător important dar nu avem ce face, trebuie să ne descurcăm şi fără el. Am pierdut cam 30-40 la sută din echipă. Un portar care ajută echipa în meciuri reprezintă cam 30-40 la sută din echipă. Dar acum îl avem pe Vlad, pe Stăncioiu şi ne vom baza pe ei. Vom vedea dacă am procedat bine prin plecarea lui Niţă. Ne dorim să mai aducem un portar, dar unul de mare valoare. Dacă nu vom reuşi să aducem îl avem pe Niga, care este împrumtat la Clinceni, şi este posibil să revină. Sunt două opţiuni pe care le avem, dar nu pot să spun despre cine e vorba. Dacă vom reuşi să aducem unul dintre ei, foarte bine, dacă nu, vom rămâne cu ce avem”, a declarat Dică într-o conferinţă de presă susţinută în cantonamentul din Spania.

Referitor la posibila plecare a atacantului Harlem Gnohere, Dică a spus că nu îşi face griji, Cristian Tănase putând ocupa locul de atacant: „Nu am nicio problemă dacă va pleca Gnohere, avem un lot numeric şi valoros şi vom găsi un jucător pentru acea poziţie. Tănase a jucat bine pe acea poziţie în ultimul timp şi poate fi o soluţie. S- a adaptat foarte bine, nu a fost nicio problemă, a jucat foarte mult timp la această echipă. Când va fi apt sută la sută va juca mai mult, acum în perioada următoare va juca mai puţin. Dar eu cred că e un jucător care ne va ajuta foarte mult”.

Nicolae Dică spune că echipa se acomoda repede la clima din ţară, chiar dacă se va întoarce din cantonamentul din Spania cu doar do zile înainte de meciul cu Gaz Metan, din Liga I. „Faptul că venim în ţară cu două zile înainte de meci nu cred că este o problemă. Temperatura, într-adevăr este diferită faţă de cea din Spania, dar ne vom acomoda. Sunt mulţumit de cele două cantonamente, s-au pregătit bine băieţii, acum urmează să culegem roadele în campionat şi să ne îndeplinim obiectivele”, a mai spus Dică.

Partida Gaz Metan Mediaş – Steaua, din cadrul etapei a XXIII-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 20.45.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.