Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Dică vrea victoria în meciul cu Plzen: Chiar dacă suntem calificaţi, noi suntem foarte motivaţi. Nu am venit în excursie în Cehia

www.gsp.ro
Denis Alibec Nicolae Dică FCSB

Tehnicianul Nicolae Dică a declarat miercuri seară, într-o conferinţă de presă, că deşi Steaua este deja calificată în primăvara europeană, echipa este foarte motivată şi vrea să încheie grupa G a Ligii Europa pe primul loc.

"Întâlnim un adversar pe care îl ştim foarte bine, am mai jucat trei meciuri cu ei, un adversar foarte puternic. Sunt într-o perioadă bună şi ei. Ne va aştepta un meci foarte dificil mâine seară. Chiar dacă suntem calificaţi, noi suntem foarte motivaţi. Am venit să câştigăm acest joc, nu am venit în excursie în Cehia. Ne dorim foarte mult să terminăm grupa pe primul loc. Orice jucător va intra mâine seară trebuie să fie pregătit sută la sută, să dea totul pentru echipă, să reuşim să scoatem un rezultat pozitiv", a spus Dică despre jocul cu Viktoria Plzen.

El a vorbit şi despre cei patru absenţi din lot, Benzar, Momcilovici, Pintilii şi Teixeira: "Au rămas jucători acasă. Benzar este accidentat, Momcilovici şi el la fel, este accidentat, probabil două săptămâni nu-l vom avea, pentru că a făcut o întindere. Pe Teixeira şi Pintilii am optat să-i las acasă pentru că sunt doi jucători cu experienţă foarte mare şi avem un meci în campionat foarte puternic şi important pentru noi, la Astra. Pentru jocul de mâine consider că este important să joace şi jucătorii care au jucat mai puţin în ultima perioadă, pentru că suntem calificaţi. Dar trebuie să venimcu jucători proaspeţi, ne aşteaptă multe meciuri în continuare".

Dică a precizat că îşi doreşte un rezultat pozitiv în Cehia. "Presiune la Steaua există totdeauna. La fiecare meci trebuie să câştigăm. Dacă vom pierde mâine seară nu este ok pentru un club ca Steaua să aibă două înfrângeri consecutive. Dar se poate întâmpla. Important este ca mâine să scoatem un rezultat pozitiv. Dacă nu vom scoate, vom merge înainte. Avem meci de campionat şi acolo vom încerca să îndreptăm lucrurile", a explicat tehnicianul.

Nicolae Dică a mai spus că Denis Alibec este în lot şi îşi doreşte să înscrie în fiecare meci, dar nu a precizat dacă atacantul va fi titular: "El este în lotul de 18, veţi vedea mâine seară dacă va fi de la început sau va intra pe parcursul jocului".

Meciul Viktoria Plzen - Steaua va avea loc, joi, de la ora 20.00, în etapa a cincea, penultima, a Grupei G a Ligii Europa şi va fi transmis de Pro TV şi Telekom Sport, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.