Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Georgescu, deputat PSD: România, în Guvernarea PNL. Nu se merge la școală, dar se merge la vot

nicolae georgescu

Este tot mai clar faptul că pe guvernanți îi interesează un singur lucru: organizarea alegerilor. Așadar, deși sună trist, este foarte adevărat: în Guvernarea PNL, educația a devenit periculoasă. Iohannis, Orban și gașca lor nu sunt interesați ca elevii să meargă la școală, ci doar ca alegerile să aibă loc cât mai rapid, pentru că PNL-ul este în picaj!, susține deputatul Nicolae Georgescu într-un comunicat remis stiripesurse.ro

Președintele României a aruncat, din nou, responsabilitatea începerii anului școlar pe umerii autorităților locale! Iohannis a transmis că “un primar care nu are soluții pentru deschiderea școlii, nu trebuie să candideze la alegerile locale”!

Domnule Iohannis, de când confundăm, ca stat, politica cu educația?

Klaus a continuat și a subliniat faptul că ”atunci când se dorește se găsesc și soluții”!

Domnule președinte, mai bine le-ați aduce dumneavoastră soluțiile, că de transmis mesaje greșite, stupide și amenințări sunteți cel mai bun!

Așadar, guvernanții amestecă politica cu educația, însă fac diferențe mari atunci când vine vorba de fapte și de organizare.

Cum foarte bine a prezentat publicația “Libertatea” un calcul, într-adevăr, secțiile de votare, indiferent de tipul de alegeri, sunt organizate în școli sau grădinițe, în săli de clasă. Într-o clasă vor sta peste 12 oameni, doar oficialii, la care se adaugă votanții.

Un birou electoral al unei secții de votare poate avea între 11 membri în comune și orașe, și 13 membri în București. La aceștia se adaugă, în fiecare secție, operatorul de calculator/tabletă.  Așadar, într-o sală de clasă vor fi prezenți, la alegeri, între 12 și 14 oameni, timp de aproximativ 20 de ore.

Deci, în timpul alegerilor într-o sală de clasă transformată în secție de votare se vor afla peste jumătate din numărul maxim al elevilor de grădiniță sau din ciclul primar, iar în București chiar peste jumătate din numărul elevilor de gimnaziu și liceu.

Deci, în România nu se merge la școală, dar se merge la vot!

De ce? Educația a devenit periculoasă pentru PNL?

Domnule Iohannis, ați fost profesor. Ați fost inspector școlar general. Ați uitat de elevi, la fel cum ați uitat de români?

În final, domnilor guvernanți, vă las câteva teme de reflecție, mai ales că știu modul în care veți da startul noului an școlar:

În ce condiții vor merge copiii și profesorii la școală?

Câți copii au acces la internet și câți dintre ei au tablete?

Și, foarte important, când și câte tablete va cumpăra Guvernul PNL, că doar a promis?

Vă rog, nu mai pasați răspunderea doar către autoritățile locale și asumați-vă guvernarea acestei țări! Măcar puțin, că atât mai aveți din ea!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.