Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Robu, a anunţat că intenţionează să redeschidă parcurile din oraş

www.renasterea.ro
Nicolae Robu

Primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu, a anunţat că intenţionează să propună Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă redeschiderea parcurilor din oraş, mai ales că la Spitalul de Boli Infecţioase mai sunt internaţi doar 86 de pacienţi cu coronavirus, iar în ultimele 24 de ore nu a mai fost depistat nicun nou caz, potrivit news.ro.

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a afirmat că parcurile ar putea fi deschise, după încetarea stării de urgenţă, deci din 15 mai.

"Intenţionăm să deschidem parcurile, având în vedere că s-a ajuns la 86 de îmbolnaviţi confirmaţi în momentul de faţă. (…) Ne putem permite să deschidem parcurile şi florăriile. Asta este permis, putem să hotărâm şi voi supune un proiect de hotărâre în Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă în acest sens. Timisoara are parcuri, are malurile Begăi, de îndată ce vom ieşi din starea de urgenţă, ştim că vor fi permise plimbările cu bicicleta şi alergarea”, a spus primarul Nicolae Robu.

Citește și: Sunt anunțate noi măsuri! Ce vor trebui să facă pasagerii în avion

Edilul a anunţat că are în vedere adoptarea mai multor măsuri care să se aplice la nivel local, odată cu relaxarea restricţiilor, care vor fi implementate odată cu cele adoptate la nivel naţional.

Potrivit DSP Timiş, până la această dată, 312 persoane din judeţul Timiş au fost externate de la Spitalul de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie "Dr. Victor Babeş" Timişoara, o persoană de la Spitalului Municipal "Dr. Teodor Andrei" Lugoj şi 14 persoane de la Maternitatea Bega, după ce au trecut printr-o dublă testare la interval de 24 de ore, cu rezultat negativ.

De la debutul epidemiei şi până în prezent, 37 de persoane din judeţul Timiş au decedat, fiind pozitive pentru infecţia cu SARS-CoV-2.

Potrivit celei mai recente raportări, în judeţul Timiş, de la debutul pandemiei de coronavirus, au fost înregistrate 472. Niciun caz nou nu a fost raportat în ultimele 24 de ore.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.