Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Robu a EXPLODAT înainte de alegerile din PNL: Refuzați UMILINȚA. Votați Cîțu, dar numai dacă credeți, nu de frica amenințărilor

robu nica

Fostul lider al PNL Timiș, Nicolae Robu, face apel la liberali să voteze Ludovic Orban în cursa pentru șefia PNL. Robu spune că e unica garanție că partidul va continua pe linia tradițională. Mai mult, acesta le cere colegilor săi să nu se lase terorizați de amenințările susținătorilor lui Florin Cîțu, asta după ce în spațiul public ar fi apărut informații privind presiuni făcute de tabăra Cîțu pentru câștigarea alegerilor.

Citește și: VIDEO PSD SPULBERĂ certificatul verde: CCR a spus CLAR. NU se pot îngrădi libertăți decât prin lege

"Cumpăniți bine cum votați, stimați colegi liberali! Refuzați umilința de a vă devoala votul! Un adevărat liberal nu-și lasă personalitatea strivită de oameni care n-au nimic în ei din spiritul liberal! Dacă credeți în Florin Cîțu, votați Florin Cîțu, dar numai dacă acesta vă este crezul, nu de frică de micii la suflet șefi, care proferează amenințări, pt cazul că nu faceți cum vă cer ei!

Dacă credeți în Ludovic Orban, votați Ludovic Orban, iarăși, dacă și numai dacă acesta vă este crezul!

Eu vă îndemn să votați Ludovic Orban! Și asta pt că țin -cum știu că majoritatea dintre dv țineți- ca PNL să rămână un partid liberal-conservator, atașat deopotrivă valorilor iluministe, valorilor creștine și valorilor patriotice și dintre cei doi candidați, doar Ludovic Orban oferă garanții în acest sens!", scrie Robu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.