Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Robu, propus de PNL pentru un nou mandat de primar al municipiului Timisoara

robu-chitara

Organizatia Timis a PNL l-a propus pe actualul primar al municipiului Timisoara, Nicolae Robu, să candideze pentru un nou mandat de edil, liberalii nefăcând însă nicio propunere pentru presedintia Consiliului Judetean Timis.

Co-presedintele PNL Timis, Dan Popa, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX că organizatia judeteană a transmis conducerii nationale a partidului o listă preliminară cu persoanele care vor fi sustinute la alegerile locale din 2016 pentru posturile de primari de municipii.

Astfel, potrivit sursei citate, pentru conducerea Primăriei Timisoara este sustinut actualul primar, Nicolae Robu, iar pentru conducerea Primăriei municipiului Lugoj este sustinut presedintele organizatiei PNL Lugoj, Ioan Ambrus.

Astăzi (luni - n.r.) era etapa în care am dat propunere pentru primarii de municipii si orase. Domnul Nicolae Robu este pe listă, candidatul nostru, pentru Primăria Timisoara. Avem o decizie a Biroului National cum că toti primarii care sunt pe functie sunt candidati. Nu si-a depus nimeni altcineva intentia de la noi pentru acest post. Pentru municipiul Lugoj, Ioan Ambrus, presedintele organizatiei municipale, este trecut pe listă. Dacă pe viitor vor apărea si alte candidaturi, se va face un sondaj. În acest moment este singur”, a declarat Dan Popa.

În ceea ce priveste candidatii sustinuti pentru presedintia Consiliului Judetean Timis, Dan Popa a declarat că liberalii nu au făcut nicio propunere în judeţ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.