Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Robu S-A DEZLĂNȚUIT, după ce în Timișoara s-au deschis doar două centre de vaccinare: 'Incompetenţă, bătaie de joc! O adevărată ruşine naţională'

Tion
Nicolae Robu

Fostul primar al municipiului Timişoara, liberalul Nicolae Robu, critică actuala administraţie din oraş şi afirmă că este ”o adevărată ruşine naţională”, după ce s-au deschis doar două centre de vaccinare, în timp ce timişorenii se programează la alte centre din judeţ, anunță news.ro.

”Incompetenţă, bătaie de joc la adresa timişorenilor! O adevărată ruşine naţională! NAŢIONALĂ!

Stimaţi timişoreni, cum vă explicaţi dumneavoastră că: în Iaşi sunt funcţionale 12 centre de vaccinare; în Cluj sunt funcţionale 10 centre de vaccinare; în Timişoara sunt funcţionale 2 centre de vaccinare? Cum vă explicaţi? Astăzi am aflat că, în situaţia creată, timişorenii sunt repartizaţi pt vaccinare la Lugoj, la Deta etc. Aşa ceva v-aţi dorit când aţi votat, stimaţi timişoreni?! Sunt convins că în niciun caz! Aspiraţia firească, omenească, spre mai bine, au fost exploatate cu o totală lipsă de scrupule, prin promisiunile mincinoase “fără număr” pe care dumneavastră, în buna dumneavoastră credinţă, le-aţi crezut!”, a scris Nicolae Robu pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Raluca Turcan iese la rampă: ‘Există voci care au opinii diferite față de vocea președintelui PNL’

Primarul Timişoarei Dominic Fritz a anunţat, sâmbătă, că în oraş vor fi operaţionalizate doar două centre de vaccinare, începând de luni, este că va exista un număr foarte limitat de doze de vaccin disponibile săptămâna viitoare. „Echipa noastră din Primărie, dar şi companiile private care ne-au sărit în ajutor, continuă zi şi noapte să amenajăm toate centrele pentru momentul în care vor putea funcţiona la maxima capacitate”, a adăugat edilul.

În prezent, la Timişoara sunt funcţionale două centre de vaccinare, la Iulius Town (două fluxuri) şi la Spitalul Clinic CF Timişoara. Mai sunt centre de vaccinare la Spitalul orăşenesc Deta, Spitalul orăşenesc Făget, Spitalul orăşenesc Sânnicolau Mare, Spitalul Municipal Lugoj, Centrul de la Dumbrăviţa şi Centrul de la Ghiroda. Luni, Prefectura Timiş a anunţat că se suplimenteaza cu 9 spatiile de vaccinare în Timiş. Se deschid două centre noi, la Moşniţa Veche şi Giroc, şi se adaugă un flux la cel din Lugoj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.