Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Stanciu despre întâlnirea Slavia Praga - Barcelona: 'Cred că este un moment bun pentru noi pentru că am câştigat în campionat'

FC Steaua
Nicolae Stanciu

Slavia Praga - Barcelona este unul dintre cele două meciuri de marți, 5 noiembrie, din faza grupelor Ligii Campionilor, care se joacă de la ora 19:55. Campioana Spaniei merge pe terenul cehilor de la Slavia Praga, acolo unde, potrivit Nicolae Stanciu, va găsi o echipă hotărâtă să câștige partida, potrivit Mediafax.

"Cred că este un moment bun pentru noi pentru că am câştigat în campionat (n.red. - 4-0 cu Banik Ostrava), suntem într-o formă foarte bună. Suntem extrem de încrezători şi suntem siguri că vom face o partidă foarte bună. Am văzut partida lor cu Levante (n.red. 1-3 cu trei goluri în 9 minute luate de Barcelona), ştim ce trebuie să facem şi sperăm să câştigăm aici", a declarat Nicolae Stanciu pentru UEFA, înaintea meciului cu Barcelona.

"Barca este una dintre cele mai bune echipe din lume. Pentru noi este bine că Suarez va lipsi, dar suntem conştienţi că are jucători buni care îl pot înlocui. Acum vor încerca să câştige indiferent cum, iar noi trebuie să profităm de acest lucru.

Noi abordăm partida la fel, indiferent că jucăm cu Inter, Borussia sau Barcelona. Acesta este stilul nostru, suntem o echipă foarte bine pregătită fizic şi faptul că jucăm pe Camp Nou nu schimbă nimic, vom juca la fel de ofensiv", a mai spus Stanciu.

ALERTĂ - Victor Ponta îi dă afară din partid pe cei care au votat Guvernul Orban: 'Ne despărţim de aceşti foşti colegi care au ales să fie alături de Putere'

Grupa F

Barcelona - Slavia Praga, ora 19:55

Borussia Dortmund - Inter Milano, ora 22:00

Clasament - Grupa F:

1. Barcelona - 7 puncte

2. Inter Milano - 4 puncte

3. Borussia Dortmund - 4 puncte

4. Slavia Praga - un punct

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.