Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Stanciu este dorit de Sparta Praga - presă

FC Steaua
Nicolae Stanciu

Nicolae Stanciu (26 de ani) a fost anunţat de oficialii lui Al-Ahli că este liber să-şi caute echipă, iar revenirea în fotbalul european se poate realiza mai repede decât se aştepta cineva. Presa din Cehia a aflat că mijlocaşul român este dorit de fosta sa echipă, Sparta Praga, potrivit Mediafax.

Negocierile dintre europeni şi Al-Ahli începuseră înainte ca mijlocaşul să primească ”dezlegarea”, dar acum mutarea are şanse şi mai mari de reuşită. Cehii îl pot lua fără bani. La începutul acestui an, Stanciu s-a transferat la Al Ahli, pentru 10 milioane de euro, dar situaţia se complicase. Voia să plece liber de contract, de mai mult timp, pe motiv că nu şi-a luat salariile pe câteva luni, dar clubul afirma că, din cauza unor probleme, banii vor intra mai târziu. Sparta aflase de intenţiile românului şi a încercat să îl ia înapoi. Situaţia a devenit şi mai uşoară după ce Stanciu a fost anunţat că trebuie să îşi găsească un nou angajament.

Citește și: Mihai Leu a făcut senzație în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă: A urcat pe prima treaptă a podiumului de la Reşiţa

Stanciu este regretat şi la Anderlecht, de către oamenii din stafful tehnic, dar şi de suporteri. Max de Jong (50 de ani), antrenorul cu portarii al grupării belgiene, l-a taxat aspru pe tehnicianul echipei, din perioada petrecută de mijocaşul român la Anderlecht. Deşi era primul la antrenamente, unde făcea senzaţie la fiecare şedinţă, Hein Vanhaezebrouck (55 de ani) nu îl băga în seamă: ”Nici măcar nu se uita la Stanciu, deşi la antrenamente făcea lucruri incredibile”.

Tranfermarkt îi oferă o cotă de piaţă de 3.5 milioane de euro lui Nicolae Stanciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.