Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolăescu amenință cu judecata: Cum să copiez pe altcineva?

nicolaescu

Fostul ministru liberal Eugen Nicolaescu, aflat in centrul unui articol despre teza sa de doctorat, ameninta cu instanta.

Liderul deputatilor PNL, Eugen Nicolăescu, a devenit doctor în științe economice cu lucrarea „Auditul intern, factor al procesului de perfecționare a managementului“, în anul 2007, perioadă în care ocupa portofoliul Ministerului Sănătății. Teza de doctorat a fostului ministru al Sănătăţii Eugen Nicolăescu are multe fragmente preluate din alte lucrări, fără o citare regulamentară si în anul în care Nicolăescu și-a susținut teza, coordonatorul său științific, prof. univ. dr. Eugen Țurlea, îi era subaltern în Ministerul Sănătății, se arata intr-un articol din Romania Libera.

Contactat de stiripesurse.ro, Nicolaescu a avut un singur lucru de adaugat.

"Singurul lucru pe care il am de adaugat este ca o sa-i dau in judecata pentru raspandirea de informatii false si neconforme cu realitatea si as spune mai degraba un articol calomnios decat un articol care sa spuna lucrurilor pe nume, adica sa spuna adevaruri. Va imaginati ca daca cineva dorea sa citeasca ar fi vazut ca tot auditul intern care este pe site-ul Camerei Auditorilor Financiari din Romania este facut sub coordonarea mea in perioada 2001-2005. Cum sa pot eu sa copiez de la altcineva cand eu fac norma? Numai cineva care nu vrea sa citeasca sau care are mai mult rea-vointa decat sa fie informat sau sa informeze corect", a declarat acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.