Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolas Sarkozy, deranjat de zgomotul făcut de vecini, denunță o petrecere ilegală

smartradio.ro
Nicolas Sarkozy

Faptele au avut loc în noaptea de marți spre miercuri, 13 spre 14 aprilie. În jurul orei 22:30, mai mulți ofițeri de poliție au intervenit pe o mică alee din arondismentul 16 din Paris pentru a întrerupe o petrecere clandestină, a spus o sursă din cadrul poliției pentru The Huffpost, confirmând informațiile apărute în ziarul Le Parisien.

La sfârșitul acestei prime intervenții, „o persoană a fost amendată pentru deranjarea liniștii publice”, transmite aceeași sursă.

Dar poliția a intervenit din nou în jurul orei 2 dimineața, în aceeași seară. „La momentul intervenției, un ofițer de poliție a fost rănit de o ușă, în timp ce petrecăreții încercau să se refugieze în holul clădirii”, scrie smartradio.ro.

Organizatorul petrecerii a fost arestat și 17 persoane au fost amendate pentru „nerespectarea măsurilor actuale de sănătate”.

Potrivit Le Parisien, vila în cauză este închiriată în mod regulat pentru filmari și în acea seară a fost ocupată de echipa unei emisiuni de divertisment a unui post TV. „Atmosfera de lucru era însă prea zgomotoasă pentru gusturile vecinilor”, spune publicația, adăugând că unul dintre ei este chiar fostul președinte francez Nicolas Sarkozy.

„Nicolas Sarkozy a fost la meci în acea noapte”

„Exasperat”, el însuși ar fi sunat la poliție pentru a informa în legătură cu zgomotul creat. După prima intervenție a polițiștilor, Sarkozy a sesizat „reapariția poluării fonice”. Le Parisien adaugă că Nicolas Sarkozy le-ar spus polițiștilor că le-a cerut personal petrecăreților să facă mai puțin zgomot, fără succes. În cele din urmă, ar fi „mulțumit” și „felicitat” poliția pentru intervenție.

Apropiații lui Sarkozy „neagă formal această versiune” și spun că „Nicolas Sarkozy nu a sunat la poliție”.

„Nicolas Sarkozy a fost la meci (PSG-Bayern, care s-a încheiat cu puțin înainte de ora 23:00) în acea seară”, spune un apropiat al președintelui. S-a întors acasă la miezul nopții și poliția era deja acolo”. „A salutat polițiștii prezenți pe alee, așa cum face întotdeauna în asemenea situații”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.