Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicoleta Pauliuc (PNL): 'Fum alb la vila K10, habemus prezidențiabil!'

ziare.ro
Nicoleta Pauliuc

Senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc susține, într-o postare pe Facebook, că „Partidul Social Democrat a dat astăzi tot ceea ce avea mai bun din rândurile sale și a desemnat-o pe Vasilica-Viorica Dăncilă drept candidat al partidului la alegerile prezidențiale din noiembrie. PSD continuă, astfel, politica de negare a rezultatelor dezastruoase obținute la alegerile europarlamentare din mai”.

Parlamentara liberală apreciază, că prin afirmațiile făcute de Viorica Dăncilă după ședința PSD, aceasta pare să fi uitat gafele de politică externă comise în timpul mandatului său de prim-ministru. „În declarația de după CEx, Premierul României, o persoană neconflictuală, consideră că consensul și unitatea este mult mai importantă decât dezbinarea și și-ar dori sprijinul ALDE și al Pro România pentru că fiecare aduce un aport. De asemenea, și-ar dori să fie președintele tuturor românilor pentru că a demonstrat că poate fi și premierul tuturor românilor, că poate să-și reprezinte țara cu demnitate pe plan extern, uitând de toate gafele de Cascadorii râsului pe care le-a făcut în lume”, a mai scris, pe Facebook, Nicoleta Pauliuc.

Citește și: Radu Tudor denunță un atentat la securitatea României! Celebrul jurnalist atacă Guvernul

„A ieșit fumul alb la PSD, dar acum a devenit evident pentru toată lumea că nimeni din PSD nu mai crede că existe șanse pentru a câștiga alegerile prezidențiale, de aceea au și lăsat-o pe Vasilica-Viorica Dăncilă să candideze pentru locul trei în noiembrie”, a concluzionat senatoarea PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.