Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicoleta Pauliuc (PNL): Timp pierdut și nervi întinși la Birourile de Accidente Ușoare

ziare.ro
Nicoleta Pauliuc

Într-o interpelare adresată ministrului Afacerilor Interne, un senator liberal atrage atenția asupra problemelor de organizare pe care Poliția le are în relația cu cetățeanul în ceea ce privește accidentele ușoare. „Cineva mi-a spus că, într-o zi fără polei, a așteptat 7 ore la un Birou de Accidente Ușoare în București pentru obținerea documentului de constatare. Printr-o interpelare, i-am cerut doamnei Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, să îmi comunice ce are de gând să facă pentru a micșora timpul mediu de rezolvare a unei sesizări în cadrul Birourilor de Accidente Ușoare”, a declarat Nicoleta Pauliuc.

Citeste si Carmen Dan, precizări despre protocolul DIPI-Parchetul General: Nu era unul pe care să-l susținem în continuare

„Cred că este inadmisibil ca, într-o epocă a informatizării, constatările pentru accidentele ușoare de circulație din România să se desfășoare cu aceleași mijloace ca acum 25 de ani, iar conducătorii auto să fie nevoiți să aștepte ore în șir la cozi pentru a rezolva aceste probleme”, a mai spus parlamentarul PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.