Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicoleta Tender: Alina Bica m-a pus să vând fabrica de la Făgăraș unei persoane recomandate de ea, în rate. A zis că îi pare rău că l-a arestat pe soțul meu

alina bica

Soția omului de afaceri Ovidiu Tender le-a declarat, marți, magistraților că Alina Bica i-a cerut să vândă o fabrică din Făgăraș în rate, unei persoane recomandate de fosta șefă a DIICOT. Nicoleta Tender susține că Alina Bica i-a spus că dosarul lui Carom nu o să țină în instanță.

"In timp ce dosarul Carom era pe rolul instantei, Alina Bica mi-a zis că îi pare rău că l-a arestat pe soțul meu și că l-a trimis în judecată și că dosarul n-o să țină. Referitor la dosarul Carom, doamna Bica m-a pus să vând fabrica de la Făgăraș unei persoane recomandate de dumneaei, cu plata în rate. Pe timpul desfășurării procesului, Alina Bica i-a spus soțului meu că o să vorbească și o să se rezolve. A zis că o să vorbească cu doamna judecător și cu procurorul, lucru care am înțeles că s-a și întâmplat întrucât la termenul din noiembrie 2014, doamna procuror Curelaru a pus concluzii de condamnare cu suspendare în cazul soțului meu. După apariția pozelor de la Paris, am înțeles, din presă, că doamna Silvia Ștefănescu a făcut alte concluzii, de condamnare a soțului meu, împreună cu domnul Codruț Olaru, și le-a trimis la instanță", a declarat Nicoleta Tender în sala de judecată.

"In una din vizitele Alinei Bica la sediul firmei, în prezența mea, i-a dat soțului meu un înscris referitor la infracțiunea de înșelăciune în care dumneaei scria că este prescrisă, aducând ca argument o decizie a ÎCCJ privind calculul termenului de prescripție a răspunderii penale", a mai spus martorul.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.