Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan acuză: ‘Gabriela Firea i-a mințit pe taximetriști’

Inquam Photos / Octav Ganea
nicusor dan

Nicușor Dan susține într-un comunicat de presă că Gabriela Firea i-a mințit pe taximetriștii care au fost în greva foamei. Primaria Generală le-a promis în luna octombrie taximetriștilor independenți că le va viza toate autorizațiile până la începutul lunii decembrie, dar acest lucru nu s-a întâmplat, oamenii fiind păcăliți de primarul Capitalei, se arată într-un comunicat.

„În cadrul întâlnirii, s-a stabilit urgentarea procedurii de vizare a autorizațiilor de taxi pentru operatorii care au dosarele complete, astfel încât toți cei care au depus documentele necesare să primească, până la începutul lunii decembrie, autorizațiile vizate conform Legii taximetriei 38/2003, cu modificările și completarile ulterioare, anunța Primăria Generală, într-un comunicat de presă dat publicității la sfârșitul lunii octombrie, după întâlnirea cu reprezentanții taximetriștilor protestatari.

Potrivit asociațiilor care apără drepturile taximetriștilor, până în prezent Primăria a eliberat doar 3 autorizații, intenția fiind aceea de a opri la momentul respectiv, prin promisiuni, protestul oamenilor ajunși într-o situație disperată”, informează sursa citată.

„Este evidentă acțiunea Primăriei de a arunca praf în ochi oamenilor care își doresc să muncească în condiții legale și cărora le este încalcat acest drept chiar de către o instituție a statului. Este inadmisibil ca funcționarii din Primărie să nu își facă treaba, iar primarul Gabriela Firea să tolereze această situație”, a declarat Nicușor Dan, deputat de București.

Taximetriștii independenți au renunțat în luna octombrie la greva foamei, dar au continuat acțiunea în instanță, ei având chiar astăzi termen în procesul intentat Primăriei care nu le respectă drepturile.

”Primarul Gabriela Firea este direct responsabilă de această situație, deoarece știe că oamenii au dreptate, că funcționarii publici nu și-au făcut treaba și continua să accepte incompetența și indolența care domină la nivelul administrației Capitalei”, mai spune Nicușor Dan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.