Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan: 'Am două întrebări publice pentru Gabriela Firea'

nicusor dan

Deputatul de București, Nicușor Dan, susține într-un comunicat, remis STIRIPESURSE.RO., că are două întrebări publice pentru Gabriela Firea legate de falimentul Primăriei Municipiului București.

''Am anunțat săptămâna trecută faptul că, matematic, Primăria Capitalei riscă falimentul în cursul anului 2019. Astăzi Gabriela Firea confirmă că "acum toți suntem în faliment nedeclarat".

Oare ce cuvinte pot descrie atâta incompetență? Cel mai bogat oraș din România, cu PIB-ul pe cap de locuitor peste media europeană, intră în faliment.

Citește și: ALERTĂ - DECIZIE la PSD: Congresul extraordinar organizat pe 29 iunie

Am două întrebări publice pentru Gabriela Firea:

1. Prin bugetul național sunt alocați într-adevăr 500 milioane lei mai puțin decât anul trecut din impozitul pe venit (3 miliarde față de 3,5 miliarde lei). Dar nu s-a prevăzut în bugetul aprobat de Consiliul General 3 miliarde venituri proprii în plus față de anul trecut? Fie bugetul pe 2019 este nerealist, așa cum am mai spus, 3 miliarde fiind puse din pix, sau nu intrăm în faliment, însă cele două posibilități se exclud.

2. Cum se prioritizează plățile în Primăria Capitalei, care se plânge că nu are bani? De ce s-au plătit 27 milioane lei exproprierile suspecte din Parcul Verdi și nu s-a plătit făctura la Elcen?''.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.