Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan cere bani pe Facebook: 'Donați-ne ACUM 50 de lei'

nicusor dan

Nicușor Dan este într-o situație presantă, după ce partidul său se luptă să adune cele 200.000 de semnături pentru a participa la alegerile parlamentare din decembrie. Pe lângă cele 200.000 de semnături, Uniunea Salvați România are nevoie și de propagandă electorală. Drept urmare, Nicușor Dan a început o colectă națională pe pagina sa de Facebook pentru achiziționarea de corturi și alte materiale electorale.

Citește și: Dorin Cocoș A FENTAT ANAF-ul: Cum a SCĂPAT de prejudiciul de 9 milioane de euro

"Sunteți minunați. Reacția voastră la ultimul nostru apel de donații a fost incredibilă. Am avut nevoie de 100.000 de lei ca să susținem campania de strângere de semnături cu corturi și materiale promoționale. Ne-ați donat această suma în doar 2 zile. Vă suntem recunoscători, iar gestul vostru ne obligă cu atât mai mult.

Am depășit 100.000 de mii de semnături și am depășit 100.000 de lei în donații în ultimele zile. Dacă menținem ritmul actual, strângem semnăturile, participăm în alegeri și intrăm în Parlament. Banii voștri sunt deja folosiți pentru a pune și mai multe corturi în țara și pentru a susține campania de semnături. Vom reveni zilele viitoare cu o galerie cu poze ale materialelor produse din donații.

Haideți să atingem 250.000 de lei din donații, cu care să începem să producem materiale electorale. Trebuie să ieșim în stradă cu panouri publicitare, pentru ca mesajul nostru să ajungă la mai mulți români.

Donați-ne acum 50 de lei și promitem să fim prezenți pe străzile României.", a fost mesajul președintelui USR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.