Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan critică Primăria Sectorului 3

Nicusor Dan

Candidatul USB la Primăria Capitalei critică dur Primăria Sectorului 3 pentru noul sediu administrativ:

”In conditiile in care elevii din multe scoli bucurestene sunt nevoiti sa invete in doua schimburi, Uniunea Salvati Bucurestiul considera inadmisibila transfornarea unei scoli in sediu al primariei.

Este neoportuna amplasarea unei administratii publice cu trafic mare de persoane, cum este Primaria Sectorului 3, intr-o cladire fara parcare, situata intr-una din cele mai aglomerate intersectii din Bucuresti.

Investitia este ilegala. Primarul Sectorului 3 nu avea competenta sa emita autorizatie de desfiintare si construire la un momement istoric, competenta revenind Primarului General. Ordinul de declasare al imobilului din Lista Monumentelor Istorice a fost semnat ilegal de Daniel Barbu si Radu Boroianu, in conditiile in care Comisia de Evidenta a Monumentelor Istorice a votat in unanimitate impotriva. Curtea de Apel Bucuresti a anulat pentru acest motiv ordinul de declasare.

“Domnul Negoita sufera de complexul parvenitului, care se muta in casa boierului, dar face gratar la semineu. Numai asa pot intelege ambitia de a se muta intr-o scoala monument istoric reprezentativa pentru epoca Spiru Haret, dar a demola tot mai putin peretii exteriori” a declarat Nicusor Dan, presedintele Uniunii Salvati Bucurestiul.”, susține Niculor Dan într-un comunicat remis stiripesurse.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.