Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan îl taxează pe Liviu Dragnea: Este o glumă foarte bună

Inquam Photos / Octav Ganea
nicusor dan Inquam Photos

Preşedintele Uniunii Salvaţi România, Nicuşor Dan, consideră că declaraţiile recente ale preşedintelui social-democrat, Liviu Dragnea, privind existenţa unor suspiciuni de fraudare a scrutinului parlamentar reprezintă o "glumă foarte bună'', având în vedere că o persoană condamnată penal pentru fraudarea alegerilor vorbeşte despre acest subiect. 

"Este o glumă foarte bună ca un om condamnat penal pentru fraudarea alegerilor să vorbească de fraudarea alegerilor", a precizat Nicuşor Dan, într-o conferinţă de presă, potrivit agerpres.ro.

Lovitură pentru Viorel Hrebenciuc: Decizie MAJORĂ a magistraților în cazul fostului deputat PSD


Pe de altă parte, el a îndemnat cât mai mulţi români, indiferent dacă sunt sau nu membri USR, să se înscrie ca reprezentanţi sau delegaţi ai formaţiunii în secţiile de votare. 

"Avem cu toţii o experienţă bogată despre ce se întâmplă în secţiile de votare şi vreau să rog pe toţi oamenii, indiferent cu ce partid intenţionează să voteze, să se înscrie pe listele de delegaţi ale USR pentru a putea să avem delegaţi în cele 19.000 de secţii. Avem site-ul usr.ro/alegeri unde oamenii se pot înscrie indiferent dacă sunt sau nu membri ai USR ca să fie reprezentanţi sau delegaţi ai noştri şi să meargă în secţiile de votare, pentru că acolo se întâmplă fraudele", a spus el. 

Luni, USR avea înscrişi 297 de delegaţi şi 2.167 de reprezentanţi. 

"Noi avem termen până pe 27 noiembrie să depunem la birourile electorale judeţene (listele de reprezentanţi - n.r.). Am cerut până mâine - până pe 23, pentru reprezentanţi, pentru ca să putem noi să procesăm. Reprezentanţii sunt cei care sunt plătiţi de stat. Delegaţii sunt cei trimişi de partide. Pentru ei, termenul pe care l-am cerut este 2 decembrie, iar termenul la care noi trebuie să trimitem delegaţii este 5 sau 6 decembrie", a precizat Nicuşor Dan. 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat pe 20 noiembrie că există suspiciuni de fraudare a alegerilor şi a adăugat că există tineri angajaţi la Guvern care, iniţial, au fost voluntari şi "care sunt postaci pentru premierul Dacian Cioloş". 

"Poate fi numită şi fraudarea alegerilor, pentru că există un grup de tineri angajaţi la Guvern, care iniţial au fost voluntari, acum am înţeles că li s-a aprobat un bonus de 2.000 - 3.000 de euro pe lună, despre care iniţial s-a spus că ei au venit acolo să lucreze la un program de informatizare, dar oamenii din Guvern sunt destul de speriaţi, care sunt de ani de zile acolo, spun că de fapt aceşti tineri sunt postaci pentru Dacian Cioloş, pentru PNL şi USR", susţinea Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.