Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Stanciu, DESFIINȚAT de antrenorul său de la Anderlecht

Nicusor Stanciu Anderlecht

Nicolae Stanciu a avut la Anderlecht "doua meciuri bune si opt proaste", a declarat managerul general al clubului belgian, Herman Van Holsbeeck, intr-un interviu pentru Sport/Foot Magazine.

Van Holsbeeck a spus ca "il adora" pe mijlocasul transferat la sfarsitul lui august de la Steaua, dar a adaugat ca in calitate de oficial al clubului trebuie sa fie "obiectiv".

"Il ador pe Stanciu, insa din cele zece meciuri pe care le-a jucat au fost doua bune si opt proaste, dar lumea il aplauda. In calitate de conducator eu insa incerc sa fiu obiectiv. Eu nu sunt suporter, sunt manager", a afirmat Van Holsbeeck.

Citeste si: Leo Messi a făcut senzaţie la naţionala Argentinei: Omul meciului cu Columbia / VIDEO

"E nevoie de putina rabdare. Se stie ca Stanciu va evolua cu adevarat bine doar dupa pauza de iarna. Ii va prinde bine o saptamana de vacanta in Romania", a mai spus managerul general al lui Anderlecht, conform Sport.ro.

El s-a referit la suma ridicata platita de vicecampioana Belgiei pentru internationalul roman: "Transferul lui nu a fost complicat, fiindca intrunea unanimitatea. Staff-ul il cunostea, responsabilii cu transferurile il considerau de top, toata lumea era de acord sa actionam. Dupa aceea a trebuit sa negociem si sa platim 7-8 milioane".

Stanciu a devenit cel mai scump jucator vandut vreodata de un club din Romania, el semnand un contract valabil cinci ani cu gruparea belgiana. Steaua a incasat 4 milioane de euro la semnarea contractului, 3,8 milioane dupa 10 luni si inca doua milioane daca fotbalistul va juca in cel putin 50 la suta din meciuri in doua sezoane din urmatoarele cinci.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.