Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Niculae Bădălău acuză un mare TUN dat de liberali: dacă tot îi arde lui Orban de anchete, să verifice asta

Inquam Photos / Octav Ganea
niculae badalau

Senatorul PSD, Niculae Bădălău, susține că nu are nicio legătură cu firma din Giurgiu care a achiziționat materiale sanitare la un preț foarte mare. Bădălău îi transmite premierului Ludovic Orban să ancheteze și va afla că în spatele unei alte achiziții controversate stau liberalii din Giurgiu.

Citește și: Viorica Dăncilă, apel către ministrul Educației: Nu se mai poate întârzia în inerție și apatie!

”Băieţii ăştia de la PNL sunt atât de incompetenţi şi de disperaţi, încât nu le-a mai rămas decât să arunce mizeria lor în curtea altora! Le mai spun o dată: nu am nicio legătură cu nicio firmă căreia Guvernul Orban i-a pompat milioane de euro pentru câteva măşti sau alte echipamente de protecţie! Nu stau nici în spatele şi nici în faţa vreunei asemenea afaceri pe bani grei!

Iar celor care au scris ieri, un articol, într-un ziar central, şi leagă numele meu de ONAC, respectiv de cumpărarea măştilor cu 5 euro bucata, de la o firmă din Uzunu, le transmit că ne vedem în instanţă! Dreptul la liberă exprimare nu înseamnă că poţi să minţi cu neruşinare, să scrii orice nume îţi trece prin cap şi să acuzi o persoană de fapte pe care nu le-a făcut. Ai minţit? Răspunzi pentru asta!

Bun, premierul a demarat o anchetă privind achiziţiile de măşti, foarte bine! Dar, oferă, domnule, presei informaţiile adevărate! Nu v-apucaţi să vehiculaţi nume din PSD, să faceţi tot felul de legături care nu există, scenarii SF, poate-poate distrageţi atenţia de la învârtelile voastre şi de la faptul că habar nu aveţi cum să gestionaţi lucrurile, în situaţia asta critică în care ne aflăm!

Nu mai daţi vina pe alţii, vede toată lumea că voi sunteţi responsabili!

Dacă domnului Orban tot îi arde de anchete, îi recomand să ceară una serioasă şi în cazul măştilor confiscate la Vama Otopeni. Şi le cer să spună public cine stă, de fapt, în spatele firmei SC AMBIENT EXPRESS? Nu cumva nişte lideri liberali giurgiuveni?

Când ţara o duce foarte greu, când cei din sistemul sanitar plâng pe la uşile lor pentru ajutor, ei ce fac? Mint şi aruncă pisica moartă în curtea vecinului! Da, asta înseamnă să fii incompetent şi disperat!”, scrie Niculae Bădălău.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.