Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bate vânt de execuții în PSD. Niculae Bădălău: Este clar că trebuie o analiză

Inquam Photos / Octav Ganea
Nicolae Badalau CEX PSD

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a declarat luni, referitor la rezultatele slabe ale PSD în unele filiale județene, că politica este aritmetică pură, iar cine are rezultate atunci „este clar că s-a și ocupat și are suportul populației” și că o eventuală schimbare a liderilor cu rezultate slabe nu este subiectul principal în acest moment, prioritatea fiind turul 2 la prezidențiale. Bădălău a făcut afirmațiile înainte de o ședință informală a liderilor PSD pentru analiza rezultatelor din primul tur, înaintea ședinței CEX de marți. La sosirea la ședință, numărul 2 din partid, președintele executiv Eugen Teodorovici, a spus că nu respinge schimbarea șefilor județeni care nu au performat.

„Până la urmă politica este aritmetică pură. La sfârșit se numără. Cine are rezultate e clar că s-a și preocupat și are suportul populației”, a afirmat Niculae Bădălău, luni, la sediul PSD.

Întrebat dacă ar trebui să își depună mandatul pe masă președinții filialelor PSD în care partidul a avut scor slab la prezidențiale, liderul PSD Giurgiu a răspuns: „Nu, nu pot eu să spun lucrul acesta, dar este clar că o analiză trebuie, dar nu asta cred că e subiectul principal în acest moment. În acest moment trebuie să pregătim turul doi în așa fel încât să câștigăm alegerile”.

Citește și: PROBLEME MARI în PSD: Viorica Dăncilă a pierdut peste 25.000 de voturi din bazinul PSD în Teleorman, Dolj, Olt și Mehedinți .

Comitetul Executiv al PSD se va reuni, marți după-amiază, cel mai probabil la sediul din Kiseleff, unde social-democrații vor lua în discuție strategia de campanie și excluderea fostului ministru al Justiției Ana Birchall, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

Conducerea PSD va analiza rezultatul obținut de Viorica Dăncilă la primul tur al alegerilor prezidențiale, potrivit surselor. De asemenea, echipa de campanie a social-democraților se va întruni miercuri în ședință pentru a discuta despre strategia electorală a Vioricăi Dăncilă dinaintea celui de-al doilea tur al prezidențialelor.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.