Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Niculae Bădălău joacă diferit de Viorica Dăncilă: se înscrie în tabăra lui Paul Stănescu

Inquam Photos / George Calin
Niculae Badalau Cex PSD

Președintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a explicat că liderii PSD nu trebuie să se grăbească cu organizarea Congresului, alăturându-se astfel taberei lui Paul Stănescu, președinte executiv interimar al PSD, care ar dori un Congres organizat în toamnă. În schimb, tabăra Vioricăi Dăncilă își dorește un Congres organizat cât mai rapid.

Citește și: SURSE - Se joacă la rupere în CEX-ul PSD: se ia în calcul inclusiv ieșirea de la guvernare, dar și SURPRIZE la Congres

”Cred că nu trebuie să ne grăbim cu organizarea Congresului. Consider că este mult mai important să ne întoarcem la agenda cetățeanului. În PSD nu sunt tabere, este un partid puternic și cred că vom face o figură frumoasă la prezidențiale.

Doamna Viorica Dăncilă este președintele interimar al PSD și este un președinte foarte bun (...) Sigur că o susțin să ajungă președinte plin al PSD.”, a spus Niculae Bădălău.

În ceea ce privește candidatul la prezidențiale, Bădălău a spus că Ioan Aurel Pop, actualul președinte al Academiei Române, este o variantă foarte bună.

”Există și această variantă. Un intelectual de stânga, domnul Pop este o persoană foarte respectabilă.”, a spus Bădălău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.