Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Niculae Bădălău o dă la întors și își cere scuze: 'Îi respect pe toți oamenii care muncesc pentru a-și întreține familiile'

Inquam Photos / George Calin
Niculae Badalau Cex PSD

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a revenit, vineri, cu explicații, după ce a declarat anterior că sunt în străinătate 700.000 de români cu domiciliu în străinătate, restul până la trei-cinci milioane fiind „fetele alea de le duc ăștia”, că declarația sa a fost înțeleasă greșit.

Apoi, el și-a cerut iertare celor din Diaspora, dacă s-au simțit lezați. ”Îmi cer scuze pentru declarațiile despre Diaspora apărute astăzi în spațiul public. Ele au fost scoase din context, însă, în niciun caz, intenția nu a fost de a jigni pe cineva. Ii respect pe toți oamenii care muncesc pentru a-și întreține familiile și îi asigur de toată stima și prețuirea mea.”, a scris Bădălău pe Facebook.

Citește și: EXCLUSIV Din lac în puț! Ludovic Orban a făcut-o lată! Ultima numită, prinsă cu ilegalități! Ar avea dosar penal

"Eu am spus-o și încă o dată v-o repet, dacă s-a înțeles altceva decât am vrut să spun, regret, dar așa cum, am rude, am prieteni, nu mi-a plăcuit niciodată demagogia și cred că lucrurile ar trebui spuse corect, discuția a plecat de la câți reprezentanți ar trebui să aibă Diaspora Eu m-am referit la partea legală, ca să știm legal câți oameni avem în străinătate. Eu respect oamenii de acolo, respect oamenii care muncesc, au dreptul să voteze, dar eu m-am referit la oamenii exact, ca să știm câți au dreptul să voteze", a declarat Niculae Bădălău, la Antena 3.

Explicațiile vin după ce tot Niculae Bădălău a declarat vineri, într-o conferință de presă, că este „o nebunie” să se mărească numărul parlamentarilor de Diaspora, în străinătate fiind 700.000 de români cu domiciliu în străinătate, restul până la trei-cinci milioane fiind „fetele alea de le duc ăștia”.

Citește și: Klaus Iohannis a decorat-o astăzi- Cine este cea care are contracte în derulare cu ministerul și Cumpănașu

”În afara faptului că e o discriminare, dânșii să voteze trei zile și noi una... Mie nu poate să mi se dea un drept și altuia nu. Noi trebuie să găsim formele prin care și dânșii... Acum e discuția pe câte locuri dăm în Diaspora. Dacă vreți să puneți pe listă și Diaspora, cine nu vă lasă? Azi au patru cu doi. Ei au 700.000 de oameni, avem, care au domiciliul, pașapoartele alea cu domiciliul, care-s legale, restul, până la trei, cinci milioane, că se vehiculează tot felul, sunt fete alea de le duc ăștia, eu știu, nu știu, nu ilegal, da’...”, a declarat Niculae Bădălău într-o conferință de presă susținută la Giurgiu.

El a mai spus că cei care vor majorarea numărului de parlamentari pentru Diaspora vor ”o nebunie”.

Citește și: Olguța Vasilescu îl provoacă pe Florin Cîțu:’Acuză și își dă singur răspunsul. Îl invit la o dezbatere 1 la 1

În august 2018, Niculae Bădălău a participat la o petrecere în timpul căruia lăutarii au cântat despre ”nașul Bădălău” și au jignit Diaspora. "Să vă dea Dumnezeu sănătate. Pentru nașul Nicu Bădălău și pentru tot PSD-ul. Nașule, să știi că strofa nu e porno e un pic așa....că și ăștia a zis ”Muie PSD!” Lai, lai lai, să vină Diaspora...hai, lai,lai,lai că noi ne pișăm pe ea", a spus lăutarul la microfon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.