Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Niculae Bădălău pune presiune: 'Călin Popescu Tăriceanu e un om deosebit, poate fi candidatul comun la prezidențiale'

badalau dragnea

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a declarat, miercuri, că PSD ar trebui să aibă candidat comun cu ALDE la alegerile prezidențiale de la finalul anului, precizând că este un om deosebit Călin Popescu Tăriceanu, însă și în PSD se găsesc destule persoane valoroase.

„Cred că imediat după alegerile europarlamentare vom avea o discuție cu aliații noștri și vom găsit o soluție. În principiu ar trebui să stabilim cu partenerii de coaliție. Eu cred că ar trebui un candidat comun cu ALDE. Eu cred că în alianță discutăm subiectul acesta după. Și Călin Popescu Tăriceanu este un om deosebit. În același timp și în PSD se găsesc destui oameni valoroși”, a afirmat Niculae Bădălău, miercuri seară, la TVR 1.

Citește și: S-a aflat! Ce se află în declarația de avere a lui Rareș Bogdan

Întrebat ce scor va obține PSD la europarlamentare, ministrul Economiei a răspuns: „Undeva în jurul cifrei de 35%. Vot curat, fără redistribuire”.

PSD deschide lista cu ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, urmată de jurnalista Carmen Avram şi senatorul PSD Claudiu Manda.

Citește și: Tensiune la Guvern! ‘Viorica Dăncilă nu vrea să pună pe ordinea de zi proiectele fără avizul lui Tudorel Toader’

Alţi social-democraţi care completează lista candidaţilor sunt: Cristian Terheş, Dan Nica, Maria Grapini, Tudor Ciuhodaru, Dragoş Benea, Victor Negrescu, Andi Cristea, Natalia Intotero, Gabriela Zoană, Bianca Gavriliţă, Emilian Pavel, Doina Pană, Crina Fiorela Chilat, Bălănică Mariana, Răzvan Popa, Luminiţa Jivan, Păvelescu Alin.

Alegerile europarlamentare au loc pe 26 mai.

Călin Popescu Tăriceanu a spus că se gândesc serios la o candidatură pentru un mandat la Cotroceni, însă coaliția PSD-ALDE nu a decis încă asupra candidatului la prezidențiale.

Citește și: Avere impresionantă! Cu ce se poate lăuda Florin Călinescu .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.