Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Baronul din Constanţa ramâne în arest la domiciliu

nicusor constantinescu

Judecatorii Curtii de Apel Constanta au respins, marti, ca fiind nefondata, contestatia presedintelui suspendat al Consiliului Judetean (CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, împotriva deciziei Tribunalului de cercetare a sa în arest la domiciliu în dosarul Centrul Militar Zonal, acesta cerând înlocuirea respectivei masuri cu cea a controlului judiciar.

De asemenea, magistratii au respins pentru ca este nefondata si contestatia DNA împotriva deciziei Tribunalului, în acelasi dosar penal, procurorii anticoruptie solicitând înlocuirea masurii arestului la domiciliu pentru Nicusor Constantinescu cu arestarea preventiva.
Ambele hotarâri ale judecatorilor Curtii de Apel sunt definitive.
Pe 26 februarie, magistratii Tribunalului Constanta au decis cercetarea în arest la domiciliu a lui Nicusor Constantinescu, în dosarul Centrul Militar Zonal. Decizia judecatorilor a fost luata dupa ce DNA a cerut arestarea preventiva a acestuia, în urma formularii de noi acuzatii.
Pâna la data mentionata, Constantinescu a fost cercetat penal sub control judiciar în respectivul dosar, pentru abuz în serviciu.
Presedintele suspendat al CJ Constanta mai este cercetat penal în arest la domiciliu într-un alt dosar în care este acuzat de comiterea a cinci infractiuni.
Potrivit procurorilor DNA, Constantinescu este acuzat de abuz în serviciu (trei infractiuni, dintre care doua în forma continuata), constituire a unui grup infractional organizat, coruperea alegatorilor (doua infractiuni), conflict de interese (zece infractiuni, dintre care cinci în forma continuata), precum si de tentativa la abuz în serviciu, în forma continuata.
AGERPRES

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.