Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan a anunțat, luni, că intenționează să plătească datoria PMB către Costică Constanda prin darea în plată a unor terenuri ale Capitalei

www.adevarul.ro
Costel Constanda

Edilul spune că evaluatorii contractați de primărie, evaluează aceste terenuri, iar mâine sau poimâine vor fi reluate discuțiile cu familia Constanda.

Pentru ca aceste terenuri să fie date omului de afaceri pentru a stinge datoria primăriei este nevoie ca două treimi din Consiliul General să fie de acord cu soluția propusă de Nicușor Dan. Datoria față de Constanda ajunge la 120 de milioane de euro.

Au fost două sau trei discuții săptămâna trecută. Ce se întâmplă în acest moment este că una din posibilități este dare în plată a unor terenuri. Bineînțels că, cu acceptul a două treimi din CGMB, a unor terenuri pe care Municipiul București le are în proprietate privată și ce face este să facem evaluarea cu evaluatorii cu care suntem în contract pentru aceste terenuri, urmând ca după ce evaluarea este făcută, probabil mâine sau poimâine, să reluăm discuțiile.”, a declarat Nicușor Dan, în cadrul unei conferințe de presă scrie Buletin de București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.