Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan a anunțat stadiul evaluărilor managerilor instituţiilor de cultură din București

Inquam Photos / Octav Ganea
Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, transmite că directorii de la Teatrul Ion Creangă, Teatrul Masca, Teatrul Mic şi Teatrul Odeon au fost intervievaţi joi, în cadrul evaluării anuale a managerilor instituţiilor de cultură, relatează Agerpres.

"Evaluarea directorilor de teatru se face de către o comisie compusă din specialişti în domeniu şi reprezentanţi ai PMB. Specialiştii din comisie sunt Bogdana Darie-Creţu, Adrian Neacşu, Dan Cristi Cogălniceanu, Costel Caşcaval, Şerban Puiu, Alexandru Boureanu, Alexandru Berceanu şi Anca Sigartău, deci oameni de teatru şi film cu notorietate şi cu rezultate recunoscute. Din comisie mai fac parte, ca reprezentanţi din partea primăriei, Diana Punga (administrator public), Liliana Fedorca (directoarea Direcţiei Cultură, Învăţământ, Turism) şi Andrei Rizea (din partea Direcţiei Economice)", a scris primarul general pe Facebook.

El a menţionat că notarea managerilor se face atât pe baza rapoartelor de activitate, cât şi pe baza interviurilor susţinute.

"Ambele lucruri sunt importante şi ambele contează pentru nota obţinută", a precizat Nicuşor Dan.

Interviurile au fost transmise în direct pe pagina de internet a Primăriei Generale, în cazurile în care directorii şi-au dat acordul pentru acest lucru.

Nicuşor Dan anunţa miercuri că între 6 şi 12 aprilie au loc evaluări ale directorilor instituţiilor culturale din subordinea Primăriei Municipiului Bucureşti. Potrivit acestuia, este vorba despre teatre, muzee, biblioteci şi alte instituţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.