Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan a fost la Guvern pentru a cere fonduri: situația din Capitală devine critică, dacă nu vor fi alocați banii

Captura facebook
Nicusor Dan

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a fost la o întâlnire cu noul premier Nicolae Ciucă pentru a discuta situația din Capitală. La final, Nicușor Dan a explicat că este nevoie ca Primăria Capitalei să primească fondurile necesare prin Legea Bugetului pentru anul 2022, altfel situația va deveni una critică.

”Legat de chestiunea, cine acordă banii, aici este o chestiune pentru că bugetul pe anul 2022 este atributul Parlamentului și sper să existe înțelepciune.

Eu sunt foarte optimist că o să primim un ajutor din partea statului și toate orașele să primească ajutor pentru a trece iarna.

Pentru locuitorii Capitalei, mesajul este: tariful pentru gigacaloria pe care ei o plătesc este 160 de lei. Pentru factura din noiembrie, care va fi plătită în ianuarie prețul va fi 160 de lei.

Problemele sistemului de încălzire centralizată s-au acumulat în ani, au fost ani întregi de inacțiune. Ce putem să facem este să intervenim de urgență când apar avarii. Avem o problemă la ELCEN, dar avem și o problemă privitor la distribuție și aici este în atribuția municipalității. ”, a spus Nicușor Dan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.