Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan acuză greaua moștenire în combaterea crizei Covid-19 din București: 'E un întreg set de măsuri pe care primăria nu le-a luat!'

Facebook
Nicusor Dan

Primarul ales al Capitalei, Nicușor Dan, spune că administrația condusă de fostul edil nu a luat măsurile corecte pentru a împiedica răspândirea virusulu Sars-Cov-2. El spune că a lipsit o coordonare între Direcția de Sănătate Publică și Primărie, ambele fiind nevoite în această perioadă să lupte în comun cu epidemia.

„DSP-ul are voința, dar n-are resursele. A lipsit un parteneriat cu Primăria Capitalei, care are resusele să ajute direcția. Al doilea lucru care a lipsit a fost o testare profesionistă, pe categoriile care transmit această boală. Pe aceste persoane trebuia să fie făcute testări pe care primăria trebuia să o facă, dar n-a făcut-o.  E un întreg set de măsuri pe care primăria nu le-a luat.

Eu sunt convins că pandemia poate fi ținută sub control în București. Îi văd pe bucureșteni că poartă mască și sunt convins că o să trecem cu bine peste această criză sanitară.

Carantina de noapte - e o discuție pe care să o avem cu specialiștii. Una din măsuri e decalarea programului marilor angajatori pentru a adapta transportul public”, a declarat Nicușor Dan la Digi24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.