Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan agită apele în cadrul alianței USR-PLUS: provocare pentru Vlad Voiculescu

Inquam Photos / Octav Ganea
nicusor dan

Susținut de USR pentru candidatura la Primăria Capitalei, Nicușor Dan își dorește o dezbatere publică cu Vlad Voiculescu, omul susținut de PLUS. Astfel, Nicușor Dan consideră că se vor tranșa apele și va fi ales un singur candidat.

Citește și: Proiectul PNL pentru interzicerea cumulării pensiei cu salariul, mort în faşă. Nicio şansă la CCR

„USR și PLUS sunt într-o alianță. Alianța aceasta, prin organele ei statutare, poate să facă o competiție între acești doi candidați pe care fiecare din partidele din alianță îl susțin. Sunt gata pentru această dezbatere. Există două variante. Această dezbatere să aibă loc în interiorul alianței, între doi oameni, sau să aibă direct loc cu celelalte partide de opoziție. Sunt gata pentru oricare din variante”, a declarat Nicușor Dan, la B1 TV.

Întrebat dacă decizia USR de a-l susține în cursa spre Capitală a inflamat spiritele în interiorul Alianței, Nicușor Dan a răspuns: „Din câte am înțeles eu declarația, ce reproșează USR-ului este că nu a ales un membru, ci a ales să susțină un independent. Și-a desemnat și PLUS un candidat de câteva luni, deci nu este o obiecție pe faptul că și USR și-a desemnat un candidat. E o chestiune logică, normală. Obiecția a fost că acel candidat nu este un membru de partid, ci este un independent. Pe partea formală, nu există niciun element juridic care să împiedice unui partid să susțină un independent. Doi, aceasta este chestiunea de substanță, oameni noi în politică înseamnă un alt fel de a face politică și a înseamnă a promova oameni competenți, indiferent de apartenența lor la un partid”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.