Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan anunță accelerarea lucrărilor la Prelungirea Ghencea: program de muncă în două schimburi

Adevarul
Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, anunță accelerarea lucrărilor la Prelungirea Ghencea. Trustul de Construcții Metropolitane București a demarat de câteva zile un program de muncă în două schimburi, între 6.00 și 21.30, afirmă edilul.

„Accelerăm lucrările la Prelungirea Ghencea. TCMB (Trustul de Construcții Metropolitane București) a demarat de câteva zile un program de muncă în două schimburi: primul între orele 06:00-14:30 și cel de-al doilea de la 13:00 până la 21:30. În acest moment se lucrează la caseta drumului, borduri, instalația electrică de alimentare a liniei de tramvai și se pregătește turnarea betonului la fundațiile stâlpilor”, scrie pe Facebook Nicușor Dan.

El precizează că, începând de joi, se demarează lucrări la infrastructura liniei de tramvai dinspre Str. Brașov spre Strada Râul Doamnei, numai pe porțiunile pe care se poate asigura circulația auto pe minim o bandă.

„De asemenea, în ceea ce privește exproprierile din zona Prelungirea Ghencea, reamintesc faptul că banii au fost consemnați în conturile proprietarilor și că demolările necesare pentru lărgirea drumului vor începe în scurt timp”, conchide edilul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.