Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan anunță că transportul de noapte umple conturile STB: Se dovedesc a fi un succes

Adevarul
Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a precizat că traseele de noapte ale transportului public din Bucureşti s-au dovedit a fi un succes, iar „predictibilitatea, extinderea traseelor şi posibilitatea plăţii călătoriilor cu cardul au dus la creşterea semnificativă a numărului de pasageri”. Potrivit statisticilor, autobuzele cele mai utilizate au fost cele care ajung în zona Piaţa Unirii - Centrul Vechi, iar dacă va fi necesar va fi crescută frecvenţa de circulaţie a acestora, a adăugat edilul.

„Traseele de noapte ale transportului public din Bucureşti se dovedesc a fi un succes. Predictibilitatea, extinderea traseelor şi posibilitatea plăţii călătoriilor cu cardul au dus la creşterea semnificativă a numărului de pasageri. Autobuzele de noapte au un program clar - un interval de 30 minute între orele 22:30 - 01:00 şi 04:00-05:00 şi 60 minute între 01:00-04:00 - iar traseele au fost extinse astfel încât să poată acoperi zone din toate sectoarele Capitalei: Bd. Ghencea - Valea Oltului, şos. Fundeni - Bd. Lacul Tei, şos. Chitilei - Bd. Ion Mihalache”, a scris Nicuşor Dan, sâmbătă pe Facebook.

El a mai spus că „liniile N1 şi N10 asigură legături conform aceluiaşi program pe inelul principal de circulaţie al Capitalei”. „Pentru a fi cât mai eficiente, traseele au fost astfel concepute pentru a asigura legături cu Aeroportul Otopeni (autobuzul 783) şi cu Gara de Nord. Potrivit statisticilor, autobuzele cele mai utilizate au fost cele care ajung în zona Piaţa Unirii (Centrul Vechi), iar dacă va fi necesar vom creşte frecvenţa de circulaţie a acestora”, a completat Dan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.