Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicuşor Dan anunţă că va candida pentru un nou mandat de preşedinte al USR

facebook.com/Nicusor.Dan
Nicusor Dan

Preşedintele USR Nicuşor Dan a anunţat luni că va candida pentru un nou mandat la viitorul congres al partidului. "Confirm că da. La şedinţa Biroului Naţional, împreună cu preşedinţii de filiale judeţene, am stabilit un calendar: 1 - 30 aprilie pentru depunerea tuturor candidaturilor, probabil că cele mai multe dintre ele vor fi la sfârşitul intervalului, şi pentru preşedinte şi pentru toate celelalte funcţii - vicepreşedinţi, membri în Biroul Naţional, comisia de etică", a afirmat Nicuşor Dan, întrebat dacă va candida la Congres.

El a spus că nu şi-a depus oficial candidatura şi lucrează la o platformă privind ceea ce trebuie să fie USR în următorii ani. În legătură cu posibilitatea de a-şi depune candidatura şi Clotilde Armand, el a spus că "orice competiţie e bine-venită". "Până în momentul acesta nu am văzut pe forumul intern prin care se propun candidaturile nicio altă candidatură", a adăugat Nicuşor Dan.

Potrivit liderului USR, în data de 22 aprilie va fi o nouă întâlnire a Biroului Naţional cu preşedinţii de filiale, la care se vor discuta variantele de modificare a Statutului, precum şi modalitatea de organizare a alegerilor la Congres. "O să discutăm şi pe modul în care se vor desfăşura alegerile, dar foarte probabil, din ce văd eu acum, este exclusă varianta unei candidaturi pe echipe", a adăugat Nicuşor Dan, conform Agerpres. Congresul USR va avea loc pe data de 12 mai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.