Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan anunță modernizare iluminatului public: Peste 4.800 de aparate de iluminat LED echipate cu telegestiune

Inquam Photos / George Călin
Nicusor Dan

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că PMB este în etapa finală a procedurii de achiziţie pentru peste 4.800 de aparate de iluminat LED echipate cu telegestiune, în vederea moderinizării iluminatului public din Bucureşti. Proiectul este finanţat de Administraţia Fondului pentru Mediu, în valoare totală de 30 milioane lei, a mai spus edilul general, care a adăugat că cei de la Compania Municipală de Iluminat Public va lansa o nouă procedură de achiziţie pentru 7.822 de aparate de iluminat, o a doua finanţare aprobată de Administraţia Fondului pentru Mediu, în valoare de 50 de milioane lei.

„Modernizăm iluminatul public cu fonduri naţionale. Suntem în faza finală a procedurii de achiziţie pentru peste 4.800 de aparate de iluminat LED echipate cu telegestiune. Proiectul este finanţat de Administraţia Fondului pentru Mediu, în valoare totală de 30 milioane lei”, a scris Nicuşor Dan, duminică pe Facebook.
El a adăugat că, în perioada imediat următoare, Compania Municipală de Iluminat Public va lansa o nouă procedură de achiziţie pentru 7.822 de aparate de iluminat, o a doua finanţare aprobată de Administraţia Fondului pentru Mediu, în valoare de 50 de milioane lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.