Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan anunţă 'weekend-ul curăţeniei': 300 de angajaţi ai STB vor curăţa şi igieniza depourile, adăposturile din staţii şi mijloacele de transport

Inquam Photos / George Calin
Nicusor Dan

Depourile, adăposturile din staţii şi mijloacele de transport public urban sunt curăţate şi igienizate, sâmbătă şi duminică, de către 300 de angajaţi ai Societăţii de Transport Bucureşti (STB), informează primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, agerpres.ro.

"Azi şi mâine, în 'week-end-ul curăţeniei', 300 de angajaţi ai STB curăţă şi igienizează depourile, adăposturile din staţii şi mijloacele de transport public urban. Ne străduim să oferim treptat bucureştenilor, în limita bugetului de care dispunem, un transport public civilizat şi modern. Vrem ca acesta să devină o opţiune cât mai atractivă pentru deplasarea în oraş", a scris edilul general, într-o postare pe Facebook

STB SA a precizat, de asemenea, pe reţeaua de socializare, că este vorba despre "o amplă acţiune de curăţare şi igienizare" a mijloacelor de transport, fiind îndepărtate inclusiv inscripţiile de tip grafitti.

"Pentru fiecare vehicul care va ieşi în traseu va fi aplicat programul aprofundat de spălare şi igienizare în interior şi exterior, precum şi neutralizarea graffiti-urilor. De altfel, curăţenia vehiculelor se realizează zilnic, iar scopul acestei acţiuni care se derulează la sfârşit de săptămână este acela de a spori gradul de confort oferit călătorilor. Totodată, fiecare vehicul va fi ulterior monitorizat pentru a se urmări menţinerea unui aspect decent. STB SA face apel la călători să respecte eforturile angajaţilor săi şi să păstreze curăţenia, atât în vehicule, cât şi în staţii, dovedind un comportament şi spirit civic responsabil", a precizat STB.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.