Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicusor Dan: Aproape o mie de staţii STB vor fi dotate cu panouri digitale

news.ro
Nicusor Dan

Nicusor Dan: Aproape o mie de staţii STB vor fi dotate cu panouri digitale

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, scrie duminică pe Facebook că aproape o mie de staţii STB vor fi dotate cu panouri digitale, iar călătorii vor afla în timp real programul de circulaţie a vehiculelor şi ce variante de traseu au la dispoziţie., informarea urmând a se face atât vizual, cât şi audio, informează news.ro.

”Aproape o mie de staţii STB vor fi dotate cu panouri digitale. Călătorii vor afla în timp real programul de circulaţie a vehiculelor şi ce variante de traseu au la dispoziţie. Informarea se va face atât vizual, cât şi audio”, scrie primarul Capitalei.

Nicuşor Dan arată că sunt în etapa de evaluare a ofertei depuse ca urmare a lansării licitaţiei în SEAP pentru achiziţia studiului de fezabilitate.

”Valoarea totală estimată a studiului de fezabilitate este 756.408 lei fără TVA. Costul total al proiectului este de peste 28 de milioane de lei (5,68 milioane de euro) fără TVA. Proiectul “Sistem ITS integrat Smart & Green Mobility pentru regiunea Bucureşti - Ilfov – Informarea călătorilor în staţiile de transport public” este realizat cu fonduri PNRR”, mai precizează primarul Nicuşor Dan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.