Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan, despre PUZ-urile de sector: 'Sunt bulversat de hotărârea pe care instanța a luat-o' (Video)

news.ro
Nicusor Dan

Primarul general Nicușor Dan se declară bulversat de hotărârea pe care instanța a luat-o în privința sectoarelor 2 și 4: „Eu aștept să ne judecăm în recurs”.

„Sunt bulversat de hotărârea pe care instanța a luat-o. Au fost 26 de alte litigii care vizau PUZ-urile de sector și în care instanța a mers în direcția în care PUZ-urile de sector sunt nelegale. Acest litigiu inițiat de un ONG, ar fi trebuit să fie inițiat de prefect, a fost judecat în fond. Efectul este că se întrerupe și suspendarea pe care același ONG o obținuse până la judecarea recursului. Eu aștept să ne judecăm în recurs”, spune Nicușor Dan.

El precizează că orice dezvoltator poate să aibă opretenții pentru un act al autorității care îl lezează.

„Un investitor din Sector 3 care a cumpărat în baza PUZ Sector 3 poate să se îndrepte împotriva CGMB pentru că nu și-a realizat investiția. Binențeles, judecătorul va aprecia dacă e ceva real sau e ceva virtual. Dar până în acest moment, mai puțin cineva care ne-a cerut 20.000 de lei, nu există niciun litigiu. Îmi închipui că speculatorii imobiliari așteaptă ca la un moment dat conducerea Primăriei să meargă cum mergea înainte. Eu îi asigur că nu se va întâmpla”

El spune că PMB va elibera certificate de urbanism.

Tribunalul București a respins anularea PUZ-urilor din Sectorul 2 și Sectorul 4. Nicușor Dan a declanșat procedura prin care Planurile Urbanistice Zonale de sector (PUZ) au fost suspendate, acuzând că ar fi permis pierderea multor spații verzi și mai multe nelegalități.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.