Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan, după ce greva de la STB s-a încheiat: Discuţiile vor continua pentru ca lucrurile să se îmbunătăţească în limitele posibilului

Inquam Photos / Octav Ganea
Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, afirmă că discuţiile vor continua pentru ca lucrurile de la Societatea de Transport Bucureşti "să se îmbunătăţească în limitele posibilului, în funcţie de bugetele disponibile".

"Greva de la STB s-a încheiat. Discuţiile de aseară cu angajaţii şi sindicaliştii de la STB au avut succes, iar azi dimineaţă aproape toate mijloacele de transport public care erau programate au ieşit pe traseu. Discuţiile vor continua pentru ca lucrurile de la STB să se îmbunătăţească în limitele posibilului, în funcţie de bugetele disponibile", a scris, marţi dimineaţa, primarul, pe pagina sa de Facebook.

El le-a mulţumit "tuturor celor care s-au implicat în rezolvarea crizei" şi îşi exprimă regretul că "bucureştenii au fost privaţi timp de 5 zile de serviciul de transport public la suprafaţă".

Angajaţii Societăţii de Transport Bucureşti au decis suspendarea acţiunii de protest şi reluarea activităţii după cinci zile în care transportul public din Bucureşti a fost blocat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.