Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan i-a umilit pe sindicaliștii STB: 'Nu a stat cu noi nici măcar un minut. Lucrul ăsta nu face decât să escaladeze conflictul'

Inquam Photos / Octav Ganea
Nicusor Dan

Succes istoric al sindicaliștilor din STB! Aceștia au reușit să discute cu Nicușor Dan aproape un minut, după ce prefectul Bucureștiului a declarat că primarul nu a vrut să îi răspundă la telefon. ”Era prea târziu”, a punctat primarul ales al Bucureștiului, în plină grevă a sindicaliștilor din transportul public de suprafață.

Liderul sindicaliştilor STB, Vasile Petrariu, a anunţat, vineri, un eşec al discuţiilor cu primarul general şi conducerea companiei. Petrariu susţine că Nicuşor Dan a refuzat dialogul şi nu a stat nici măcar un minut la masa discuţiilor. ”Nu a intenţionat niciodată să rezolve conflictul”, acuză liderul de sindicat care a precizat că situaţia este încă neclară, salariaţii urmând a decide dacă protestul va mai continua sau nu.

Citește și: Șeful sindicaliștilor STB, Vasile Petrariu, anunță că întâlnirea cu Nicușor Dan a fost un mare eșec

”Domul primar general nu a stat cu noi nici măcar un minut (...) nu a intenţionat niciodată să rezolve acest lucru. Lucrul acesta noi l-am bănuit. Noi o să e transmitem salariaţilor care ne aşteaptă la unităţi (...) Lucrul ăsta nu face decât să escaladeze conflictul. Aceste declaraţii şi poziţii belicoase care invită şi instigă nu ajută cu nimic”, a declarat Vasile Petrariu, vineri, după cea de-a doua rundă de discuţii convocată la Primăria Capitalei.

Sindicaliştii afirmă că soluţiile erau legate de dialog.

Tribunalul Bucureşti a dispus, vineri, încetarea grevei de la Societatea de Transport Bucureşti, considerând-o ilegală, şi reluarea imediată a activităţii.

Citește și: Florin Cîțu îi ține spatele lui Nicușor Dan: să discute domnul Ciolacu cu membrul său de partid .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.